Așa cum mi-am obișnuit publicul și clienții cu : lux, stil și opulență porțile Ambasad’Or-ului se deschid  încă o dată pentru a da startul evenimentelor de top.  Se știe prea bine că Bucureștiul mai este numit și micul Paris, astfel mi-am dorit ca și acesta sa aibă palatul său.  Am construit Ambasad’Or-ul inspirându-mă din stilul clasic parizian al Palatului Versailles, pe care, evident,  l-am adaptat la momentul actual. Curtea Palatului Ambasad’Or se deschide cu o grădină spațioasă care amintește de locurile de întâlnire al tinerilor nobili de la casa regală. Grădina se termină cu doua scări laterale din marmură, care se întâlnesc la mijloc într-un platou spațios ce amintește de balcoanele Versailles-ului unde tinerii își depuneau jurămintele de credință.  După acest moment important urmează serbarea unirii celor două destine. Ambasad’Or-ul este construit după modelul Marii Galerii a Versailles-ului, cu trei saloane  de evenimente în care clienții noștri se vor simți precum nobili casei regale.

Ambasad’Or Versailles- cel mai nou concept al momentului în România, reprezinta un cumul între arhitectura franceza a secolului XVIII și stilul contemporan autohton. Mobilierul sculptat în stil baroc,  aranjamentele florale, decorul de cupru, toate alese de desingeri profesioniști ai momentului pentru a crea un ambient pe placul
si spectaculos. Ambasad’Or Versailles, pentru ca fiecare mireasa merita sa se simtă o printesa în palatul sau .

Salonul poate găzdui până la 600 invitați. Vedetele salonului Route Sixty Six sunt cei doi pereți colosali îmbrăcați cu foiță de cupru. Liniile geometrice din foiță de cupru executate până la cel mai mic detaliu dinamizează spațiul și creează un contrast perfect. Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour. Piesele de rezistență ale salonului vizează candelabrele realizate din cupru, îmbrăcate cu cristale de Boemia; acestea sunt înconjurate de trei inele aurii.