Așa cum mi-am obișnuit publicul și clienții cu : lux, stil și opulență porțile Ambasad’Or-ului se deschid  încă o dată pentru a da startul evenimentelor de top.  Se știe prea bine că Bucureștiul mai este numit și micul Paris, astfel mi-am dorit ca și acesta sa aibă palatul său.  Am construit Ambasad’Or-ul inspirându-mă din stilul clasic parizian al Palatului Versailles, pe care, evident,  l-am adaptat la momentul actual. Curtea Palatului Ambasad’Or se deschide cu o grădină spațioasă care amintește de locurile de întâlnire al tinerilor nobili de la casa regală. Grădina se termină cu doua scări laterale din marmură, care se întâlnesc la mijloc într-un platou spațios ce amintește de balcoanele Versailles-ului unde tinerii își depuneau jurămintele de credință.  După acest moment important urmează serbarea unirii celor două destine. Ambasad’Or-ul este construit după modelul Marii Galerii a Versailles-ului, cu trei saloane  de evenimente în care clienții noștri se vor simți precum nobili casei regale.

În aceeași nota clasica povestea Ambasad’Or Versailles surprinde, dar de data aceasta vom face turul celei de a doua săli de evenimente ce vine în  completarea primei, însă înainte vom trece prin gradina Ambasad’Or Versailles, ce este deja recunoscuta pentru ornamentarea sa cucajutorul unei proiecții dr ultima generație. Pășim în lobby, un spațiu de relaxare, decorat în stilul baroc al secolului al 18 Lea. Întrarea este încununată de doua ornamente roco imense, în vaze de culoarea cuprului în forma de bulb, specifice barocului. Întregul ambient al salonului este asigurat de contrastul și jocul de lumini, dar și de ornamentele bogate, menite sa simbolizează  belșug și prosperitate. Sala de bal merge pe o tușă franțuzească, fapt sugerat de tavanul înalt și de frescele sale uriașe, dar și de geometria circulara. La toate acestea se adaugă candelabrul impunător din Cristale de Bohemia, crezându-se astfel un decor exuberant plin de bum gust și stil, unde se adaugă și elementele de cupru, aducătoare de buna dispoziție.

În salonul Manhattan, privirile vă vor fi captate de mobilierul ce reunește un mix de stiluri, printre care se numără cel florentin sau cel baroc, fiind la fel de elaborat şi elegant. Din punct de vedere cromatic, glamourul este caracterizat de utilizarea nuanţelor de crem, maron, auriu, argintiu, şi nu în ultimul rând, cuprul, care este aducător de noroc.

Salonul Manhattan are o suprafață de 400 mp și poate găzdui până la 180 invitați. Acesta transmite un aer extravagant prin luminile murale arhitecturale și drapajele de plafon alcătuite din cea mai fină hârtie de orez. De asemenea, un perete colosal îmbrăcat cu foiță de cupru redă o notă călduroasă atmosferei. Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour. Piesele de rezistență ale saloanelor vizează candelabrele realizate din cupru, îmbrăcate cu cristale de Boemia; acestea sunt înconjurate de trei inele aurii.