Așa cum mi-am obișnuit publicul și clienții cu : lux, stil și opulență porțile Ambasad’Or-ului se deschid  încă o dată pentru a da startul evenimentelor de top.  Se știe prea bine că Bucureștiul mai este numit și micul Paris, astfel mi-am dorit ca și acesta sa aibă palatul său.  Am construit Ambasad’Or-ul inspirându-mă din stilul clasic parizian al Palatului Versailles, pe care, evident,  l-am adaptat la momentul actual. Curtea Palatului Ambasad’Or se deschide cu o grădină spațioasă care amintește de locurile de întâlnire al tinerilor nobili de la casa regală. Grădina se termină cu doua scări laterale din marmură, care se întâlnesc la mijloc într-un platou spațios ce amintește de balcoanele Versailles-ului unde tinerii își depuneau jurămintele de credință.  După acest moment important urmează serbarea unirii celor două destine. Ambasad’Or-ul este construit după modelul Marii Galerii a Versailles-ului, cu trei saloane  de evenimente în care clienții noștri se vor simți precum nobili casei regale.

În seara aceasta în prim planul discuției se alfa cea de a treia sala de evenimente a Palatului Ambasad’Or Versailles.  Cu un decor special, caracterizat de profunditate acesta este potrivit evenimentelor desfășurate alături de oamenii apropiați. Sala este caracterizata de barocul francez exprimat prin geometria perfecta, iluziile optice, dar și prin elipsele intersectate în planuri. Cele care oferă spectacolul de lumini și umbre, sunt cele șapte piramide din Cristale de bohemia . Stilul baroc francez decurge și din pereții îmbrăcați în lemn de mahon sculptat în detaliu. Atracția principala a sălii este barul imens de oglinda, ce creează iluzii optice. Cea de a treia sala a Palatului Ambasad’Or are deschidere către terasa, o zona de relaxare, în care invitații  se pot bucura de priveliștea curții Ambasad’Or, care oferă numeroase atracții  dar și o zona de narghilea cu iz oriental

Designeri renumiți din întreaga lume s-au întrecut pe ei înșiși în conceperea salonului Broadway. Pereții lambrisați cu lemn masiv și capitonați cu piele oferă un aer clasic și elegant evenimentului vostru. Pe lângă construcția arhitecturală aparte, în cadrul acestui salon veți întâlni cel mai mare și mai spectaculos bar din Complexul Ambasad’Or Events.

Salonul Broadway poate găzdui până la 120 de invitați. Pereții din interiorul salonului sunt decorați cu oglinzi grandioase în stil Baroque, înrămate cu foiță de argint. Terasa de care dispune salonul vă oferă o priveliște memorabilă către piscină, ceea ce creează o atmosferă unică, clasică, dar și modernă în același timp, evenimentului dumneavoastră. Salonul Broadway, ca și celelalte saloane, de altfel, este dotat cu o instalație de climatizare și desfumare de ultimă generație care asigură opt schimburi de aer pe minut și, prin urmare, un aer curat și proaspăt de care să se bucure toți invitații.