Așa cum mi-am obișnuit publicul și clienții cu : lux, stil și opulență porțile Ambasad’Or-ului se deschid  încă o dată pentru a da startul evenimentelor de top.  Se știe prea bine că Bucureștiul mai este numit și micul Paris, astfel mi-am dorit ca și acesta sa aibă palatul său.  Am construit Ambasad’Or-ul inspirându-mă din stilul clasic parizian al Palatului Versailles, pe care, evident,  l-am adaptat la momentul actual. Curtea Palatului Ambasad’Or se deschide cu o grădină spațioasă care amintește de locurile de întâlnire al tinerilor nobili de la casa regală. Grădina se termină cu doua scări laterale din marmură, care se întâlnesc la mijloc într-un platou spațios ce amintește de balcoanele Versailles-ului unde tinerii își depuneau jurămintele de credință.  După acest moment important urmează serbarea unirii celor două destine. Ambasad’Or-ul este construit după modelul Marii Galerii a Versailles-ului, cu trei saloane  de evenimente în care clienții noștri se vor simți precum nobili casei regale.

Povestea Palatului Ambasad’Or Versailles va continua cu partea VI – Salon Broadway

Designeri renumiți din întreaga lume s-au întrecut pe ei înșiși în conceperea salonului Broadway. Pereții lambrisați cu lemn masiv și capitonați cu piele oferă un aer clasic și elegant evenimentului vostru. Pe lângă construcția arhitecturală aparte, în cadrul acestui salon veți întâlni cel mai mare și mai spectaculos bar din Complexul Ambasad’Or Events.

Salonul Broadway poate găzdui până la 120 de invitați. Pereții din interiorul salonului sunt decorați cu oglinzi grandioase în stil Baroque, înrămate cu foiță de argint. Terasa de care dispune salonul vă oferă o priveliște memorabilă către piscină, ceea ce creează o atmosferă unică, clasică, dar și modernă în același timp, evenimentului dumneavoastră. Salonul Broadway, ca și celelalte saloane, de altfel, este dotat cu o instalație de climatizare și desfumare de ultimă generație care asigură opt schimburi de aer pe minut și, prin urmare, un aer curat și proaspăt de care să se bucure toți invitații.