Așa cum mi-am obișnuit publicul și clienții cu : lux, stil și opulență porțile Ambasad’Or-ului se deschid  încă o dată pentru a da startul evenimentelor de top.  Se știe prea bine că Bucureștiul mai este numit și micul Paris, astfel mi-am dorit ca și acesta sa aibă palatul său.  Am construit Ambasad’Or-ul inspirându-mă din stilul clasic parizian al Palatului Versailles, pe care, evident,  l-am adaptat la momentul actual. Curtea Palatului Ambasad’Or se deschide cu o grădină spațioasă care amintește de locurile de întâlnire al tinerilor nobili de la casa regală. Grădina se termină cu doua scări laterale din marmură, care se întâlnesc la mijloc într-un platou spațios ce amintește de balcoanele Versailles-ului unde tinerii își depuneau jurămintele de credință.  După acest moment important urmează serbarea unirii celor două destine. Ambasad’Or-ul este construit după modelul Marii Galerii a Versailles-ului, cu trei saloane  de evenimente în care clienții noștri se vor simți precum nobili casei regale.

Din grădina principală, treci pe lângă fântâna echilibrului și a împlinirii, iar imediat în față se deschid ușile palatului. Prima încăpere, lobi 1, un fel de naos simbolic al salonului ce urmează, pare la o privire superficială un spațiu de relaxare impunător, însă la o privire mai atentă se poate observa că în spatele tuturor elementelor stă o poveste. În partea din dreapta de regăsește un pian ce datează din anii 1800, din colecția lui Antal Gyula Eder, care în prezent completează ambientul intrării principale a Ambasad’Or Versailles-ului cu sunetele sale melodioase. Încăperea este completată de mobilă sculptată în stilul bacorc clasic, care adaugă încă o tușă în completarea tabloului Ambasad’Or Versailles. Jocul de lumini și umbre, dar și contrastul clar- obscur, specifice stilului baroc, sunt asigurate de cele patru candelabre, confecționate din cristale de Bohemia. Tot decorul este completat de elemente de cupru, care la fel sunt ales cu un scop. Cuprul simbolizează echilibrul și prosperitatea familiei, iar specialiști spun că acest element chimic este cel care stimulează energia pozitivă și comunicarea dintre suflet și Eul superior.

Ambasad’Or Events vă trimite cu gândul în Beverly Hills, prin intermediul acestui salon, inspirat din extravagantul stil baroc, îmbinat armonios cu elegante accente glamour. Când luxul și designul se întâlnesc, se întâmplă minuni: așa este și acest proiect, ce combină stilul glamour cu detaliile contemporane și designul de obiect.


Salonul Beverly Hills are o suprafață de 500 mp și poate găzdui până la 250 invitați. Acesta transmite un aer extravagant prin luminile murale arhitecturale și drapajele de plafon alcătuite din cea mai fină hârtie de orez. De asemenea, un perete colosal îmbrăcat cu foiță de cupru redă o notă călduroasă atmosferei. Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour. Piesele de rezistență ale saloanelor vizează candelabrele realizate din cupru, îmbrăcate cu cristale de Boemia; acestea sunt înconjurate de trei inele aurii.