Așa cum mi-am obișnuit publicul și clienții cu : lux, stil și opulență porțile Ambasad’Or-ului se deschid  încă o dată pentru a da startul evenimentelor de top.  Se știe prea bine că Bucureștiul mai este numit și micul Paris, astfel mi-am dorit ca și acesta sa aibă palatul său.  Am construit Ambasad’Or-ul inspirându-mă din stilul clasic parizian al Palatului Versailles, pe care, evident,  l-am adaptat la momentul actual. Curtea Palatului Ambasad’Or se deschide cu o grădină spațioasă care amintește de locurile de întâlnire al tinerilor nobili de la casa regală. Grădina se termină cu doua scări laterale din marmură, care se întâlnesc la mijloc într-un platou spațios ce amintește de balcoanele Versailles-ului unde tinerii își depuneau jurămintele de credință.  După acest moment important urmează serbarea unirii celor două destine. Ambasad’Or-ul este construit după modelul Marii Galerii a Versailles-ului, cu trei saloane  de evenimente în care clienții noștri se vor simți precum nobili casei regale.


Vă voi face un tur grădinii care înconjoară palatul construit în conformitate cu stilul parizian, adaptat la contemporaneitate. În seara aceasta vom începe prin a vă prezenta scările. Curtea Palatului Ambasad Or Versailles se deschide cu o grădină spațioasă, care amintește de locurile de întâlnire a tinerilor îndrăgostiți de la casa regală. Grădina se termină cu două scări laterale dim marmură ce se unesc la mijloc și formează un platou ce amintește încă odată de balcoanele Versailles-ului, unde tinerii nobili își depuneau jurămintele. Desigur ele pot avea și o altă interpretare. Statuetele feminine de pe scări fac trimitere și la recepțiile care erau date la palat în sezonul căsătoriilor, când tinerele fete, însoțite de mamele lor, așteptau să fie curtate și cerute în căsătorie de cel mai chipeș dintre bărbații de la curte.

Noua fatada a palatului Ambasad’Or Versailles

După cum ați văzut, clădirea este împrejmuită cu mai multe locuri simbolice menite să reamintească de stilul de viață de la curtea regală. Unul dintre aceste obiective este reprezentat de bibliotecile de pe alea principală. Acestea au fost amplasate cu scopul de a readuce la viață poveștile de dragoste ale nobililor. Chiar ne putem imagina cum pe o astfel de băncuță, s-a înfiripat, cândva, o poveste de dragoste memorabilă, sau din contră, s-a produs o despărțire furtunoasă. După cum ne spune istoria, viața amoroasă de la palat a fost una tumultuoasă. Astfel, aici la un moment dat a stat o curtezană ce aștepta să iasă în întâmpinarea regelui. Aceste biblioteci reprezintă în termeni actuali o arhivă simbolică a poveștilor de dragoste de la palat.