Wedding Planner dedicat nunții tale

Ambasad’Or îți asigură o nuntă exact așa cum ai visat-o. Pentru aceasta, echipa noastră este formată doar din profesioniști. Cei mai buni wedding planneri din țară îi vei găsi la Ambasad’Or, iar unul dintre ei se va dedica întocmai evenimentului tău.

Ambasad’Or Events poate găzdui până la 1000 de invitați în cele cinci saloane din care este alcătuit. Orice eveniment ai avea în plan, nu eşti singur! Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru. Indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri, vom presăra energie pozitivă în sufletul fiecărui invitat.

Presiune, situații contra-timp, agitație… toate acestea ni le vom însuși noi pentru ca voi să vă bucurați cât mai mult de această zi unică în viața voastră.

Inspiraţi de natură, am creat încă de la intrarea în Centrul de evenimente Ambasad’Or Events o atmosferă imposibil de uitat, cu alei de promenadă care brăzdează sofisticat spaţiul verde punctat de câteva băncuţe elegant aranjate în acest peisaj luxos. Aleea principală va fi decorată cu un covor roşu pentru o primire demnă de Oscar şi cu coloane romane pentru un efect cu adevărat impresionant. Orice eveniment care are nevoie de aer liber găseşte la Ambasad’Or gazda perfecta; o ceremonie religioasă sau o primire spectaculoasă pe care invitaţii nu o vor uita uşor.

Ambasad’Or Events – Rezervă-ţi un vis!

Nicușor Stan – Wedding Planner

„Acum zece ani, atunci când a înființat complexul Ambasad’Or Events, a pornit o revoluție în industria evenimentelor de lux. Astăzi, are în palmares peste 100 trofee și mii de clienți fericiți.

Nicușor Stan este un Ambasador al evenimentelor de lux. Cunoscut drept cel mai bun wedding planner din România, dar și un business man de succes, acesta a creat un concept exclusivist.”

Departamentul Vanzari Evenimente:

0728 808 029

0728 808 064

0722 624 709

office@ambasador-events.ro

AMBASADOR EVENTS:

office@ambasador-events.ro

Drumul Odaii, Nr. 34-36, Otopeni

C.U.I.: 19086283

J23/1558/24.05.2013




    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politici de confidentialitate!