Prin îndepărtarea peretelui modular antifonat dintre saloanele Beverly Hills și Manhattan ia naștere Route Sixty Six. Cu această ocazie, aveți la dispoziție 1000 mp, 2 lobby-uri, 4 săli de baie, 4 baruri de interior și chiar o zonă tradițională pentru proțap.

Salonul poate găzdui până la 600 invitați. Vedetele salonului „Route Sixty Six” sunt cei doi pereți colosali îmbrăcați cu foiță de cupru. Liniile geometrice din foiță de cupru executate până la cel mai mic detaliu dinamizează spațiul și creează un contrast perfect. Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour. Piesele de rezistență ale salonului vizează candelabrele realizate din cupru, îmbrăcate cu cristale de Boemia; acestea sunt înconjurate de trei inele aurii opulente, cel mai mare dintre ele fiind unul cu diametrul de trei metri.

 

Ambasad’Or Events este singurul salon din Romania, dedicat strict evenimentelor private, ce detine autorizatie ISU pentru mai mult de 1000 persoane.

Pentru ca noi pretuim siguranta clientilor nostri si respectam toate standardele de siguranta in vigoare.