Pavilionul Ambasad’Or Dubai este locul ideal pentru organizarea unui eveniment memorabil. Acesta poate găzdui până la 600 persoane. Oaspeții pot fi întâmpinați pe marginea piscinei BlueBerry cu un pahar de șampanie, putând apoi să se relaxeze și să socializeze în zona baldachinelor special amenajate.

Nunta în aer liber poate oferi întregului eveniment exclusivitate, eleganță și rafinament, iar Ambasad’Or Events cunoaște importanța micilor detalii, acele detalii care fac diferența. Cele 3 candelabre cu cristale de Bohemia au o anvergură de 6 metri ce vă creează o imagine memorabilă în ceea ce privește evenimentul dumneavoastră. Foarte importante sunt accesoriile, iar oglinzile sunt de nelipsit. Realizate în stilul baroc, amplasate stânga-dreapta salonului, oglinzile mențin un aer eclectic al stilului contemporan predominant și, totodată, redau un aer delicat si feminin întregului spațiu. Ramele acestora sunt strălucioare, cu elemente decorative, pentru a reflecta lumina din încăpere şi a pune şi mai bine în evidenţă spaţiul.

Pavilionul Ambasad’Or Events este dotat cu un sistem de climatizare de ultimă generație și o antifonare perfectă, ceea ce îi va face pe invitați să se simtă în largul lor și să se bucure de eveniment așa cum se cuvine.

 

Ambasad’Or Events este singurul salon din Romania, dedicat strict evenimentelor private, ce detine autorizatie ISU pentru mai mult de 1000 persoane.

Pentru ca noi pretuim siguranta clientilor nostri si respectam toate standardele de siguranta in vigoare.