În salonul Manhattan privirile vă vor fi captate de mobilierul ce reunește un mix de stiluri, printre care se numără florentin şi baroc, fiind la fel de elaborat şi elegant. Din punct de vedere cromatic, glamour-ul este caracterizat de utilizarea nuanţelor de roz, crem, maron, auriu, argintiu, în combinaţie cu albastru, mov şi uneori roşu.

Salonul Manhattan are o suprafață de 400 mp și poate găzdui până la 220 invitați. Acesta transmite un aer extravagant prin luminile murale arhitecturale și drapajele de plafon alcătuite din cea mai fină hârtie de orez. De asemenea, un perete colosal îmbrăcat cu foiță de cupru redă o notă călduroasă atmosferei. Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour. Piesele de rezistență ale saloanelor vizează candelabrele realizate din cupru, îmbrăcate cu cristale de Boemia; acestea sunt înconjurate de trei inele aurii opulente, cel mai mare dintre ele fiind unul cu diametrul de trei metri.

 

Ambasad’Or Events este singurul salon din Romania, dedicat strict evenimentelor private, ce detine autorizatie ISU pentru mai mult de 1000 persoane.

Pentru ca noi pretuim siguranta clientilor nostri si respectam toate standardele de siguranta in vigoare.