Designeri renumiți din întreaga lume s-au întrecut pe ei inșiși în conceperea acestui salon, și anume Broadway. Pereții lambrisați cu lemn masiv și capitonați cu piele, oferă un aer clasic și elegant evenimentului vostru. Pe lângă construcția arhitecturală aparte, în cadrul acestui salon veți întâlni cel mai mare și mai spectaculos bar din întreg Complexul Ambasad’Or Events.

Salonul Broadway îți poate găzdui până la 120 de invitați. Mesele din interiorul salonului sunt separate prin drapaje din fir de mătase, iar pereții sunt decorați cu oglinzi grandioase în stil Baroque, înrămate cu foiță de argint. Terasa de care dispune salonul, vă oferă o priveliște memorabilă către piscină, ceea ce creează o atmosferă unică, clasică, dar și modernă în același timp, evenimentului Dumneavoastră. Salonul Broadway, ca și celelalte saloane, de altfel, este dotat cu o instalație de climatizare și desfumare de ultimă generație care asigură 8 schimburi de aer pe minut și, prin urmare, un aer curat și proaspăt de care să se bucure toți invitații.

 

Ambasad’Or Events este singurul salon din Romania dedicat strict evenimentelor private, ce detine autorizatie ISU pentru mai mult de 1000 persoane.

Pentru ca noi pretuim siguranta clientilor nostri si respectam toate standardele de siguranta in vigoare.